SITUACIÓ

CIUTAT

El Club Tennis Girona es troba situat dins la ciutat de Girona. El centre de la ciutat, amb les seves muralles romanes, el barri jueu, la catedral i tot el casc antic constitueixen una atracció turística de primer ordre mundial. 

Girona és coneguda internacionament per les seves platges - la famosa Costa Brava, a tan sols 30 minuts de la ciutat - però també pels seus massissos muntanyosos, els quals, a una hora de la ciutat, proporcionen una gran oferta per l’ski alpí durant l’hivern. Girona compta en l’actualitat amb una població propera als 100.000 habitants.

 

CONNEXIONS

Girona poseeix una xarxa d’accessos i connexions privilegiada degut a la seva situació geogràfica. La capital i les seves poblacions properes estan connectades entre si per una bona xarxa de carreteres, amb serveis regulars d’autobusos i trens. A més a més, Girona compta amb un aeroport internacional, el qual opera amb companyies low cost, a escassos quilòmetres del centre de la ciutat. Situada a 104 quilòmetres de Barcelona i a 62 quilòmetres de la frontera amb França, existeixen connexions tant per autopista como per via ferroviària, mitjançant la qual (Tren d’Alta Velocitat) es pot arribar a Barcelona en 30 minuts.

CLIMA

La ciutat de Girona es caracteritza per tenir un clima mediterrani, amb temperatures càlides, que es tradueixen en hiverns temperats i suaus, estius calorosos i per tardors i primaveres variables, tant en temperatures com en precipitacions.

Les temperatures mitjanes oscil·len entre els 13 ° C i els 17 ° C. En general, les temperatures solen ser suaus, estables i amb molts dies de sol brillant durant tot l'any.